Catering

Vi leverer catering på bestilling til vår kjøkenleiar Vidar Bolstad. Han når du på telefon 919 03 229 og e-post vidar@friluftslivskulen.no.

Prisar for meny og utkøyring finn du nedanfor:

Meny                                            Pris per person

Betasuppe m/ loff og smør                                             170,-

Lapskaus m/loff og smør                                                170,-

Fiskesuppe m/ loff og smør                                            170,-

Rømmegraut u/ spekemat og flatbrød                      140,-

Rømmegraut m/ spekemat og flatbrød                     175,-

Biffgryte a la Nordfjord m/ ris, salat, loff og smør 195,-

Lasagne m/ salat, loff og smør                                      175,-

Sosakjøt m/tilbehør                                                          220,-

Pastasalat m/brød                                                              80,-

Koldtbord (min. 15 pers.)(sjå eiga innhaldsliste)   245,-

Mini-koldtbord (10-14 pers.)                                         210,-

Eingangstallerkar/bestikk osv   5,- per person

Prisar for utkøyring:

0 – 4 km:                                       150,-

4 – 12 km:                                     300,-

12 – 20 km:                                   450,-

Over 20 km: Etter avtale.

Den same prisen gjeld ved henting av kjelar osv.

KOLDTBORD

Pris per person for koldtbord er 285,- (245,- ved catering).

Koldtbord (min. 15 personar)
Eggerøre
Røykelaks
Gravlaks
Kokt laks
Spekeskinke
Fenalår
Morrpølse
Reker
Hamburgerrygg
Roastbiff
Egg à la Nordfjord
Lefserull med urtekrem og røykelaks eller spekeskinke
Waldorfsalat
Potetsalat
Pastasalat
Grøn salat
Gresk salat
Ulike typar brød/focaccia
Smør
Dressing

 

Mini-koldtbord (10-14 personar). 210,- per person. 
Eggerøre
Røykelaks
Spekemat
Egg à la Nordfjord
Lefserull med urtekrem og røykelaks eller spekeskinke
Hamburgerrygg
Waldorfsalat
Potetsalat
Grøn salat
Gresk salat
Ulike typar brød/focaccia
Smør
Dressing

Vi kan servere varme rettar i tillegg:

Gryterett m ris (snakk med kokken for meir informasjon)
Karbonader
Lasagne
Kylling

Pris for ein varmrett                      90,- per person

Det er høve til å kome med eigne forslag om andre rettar på koldtbordet, både varme og kalde – då kan det bli eit lite tillegg i prisen.

Dessertar og kaker                       90,- per pers per dessert
Karamellpudding
Suksessterte
Sitronfromasj
Sjokolademousse

Kaffi/te (der gjestene sjølv held kakene)     75,- per person.

Kaker og kaffi                                                       90,- per person.